fredag 11 april 2008

Rea

Härligt med fredag igen.
Idag har vi varit på Rea. Vår favoritfriluftsbutik "Katmandu" har öppnat filial i Wanganui och firade med rabatter på allt med 50-60%. Vi har köpt skjortor, byxor (till Bobby) och flecce tröjor till alla barnen, mössa och halssdukar, vattentäta kajaksäckar, och en steg-kalorie-avståndsmätarradio. Bra pris på alltihop.
Vädret är fortfarande fantastiskt. Vi upplever nu klara, krispiga höstadagar med ca 18 grader och blå, blå himmel. Luften är fantastisk klar. Som de säger här nere, "avoiding polution through dilution", eftersom dettta inte är ett miljövänligt land det här, med tanke på kolkraftverk, och alla icke miljövänliga bilar. Men all den skit de släpper ut sprids ju över hela still havet så frisk luft är här alltid.
Maja har idag byggt en hatt i skolan, en sorts kunghatt för Kung Kiwi. Denna hatt uppskattades på fredagssamlingen av alla så hon fick veckans Rektorns Medalj.
Bobby och Åsa fortsätter med träningen och det hela fungerar bättre nu. Vi har tom stående barnvakt på torsdagar så vi kan träna ihop, eller som igår gå på bio. Vi såg "the Bucket List", med Nicholsson och Freeman. en någorlunda sevärd film om döden och tiden innan.

Träningen vi går på är intressant eftersom det är Jocke Olssons dubbelgångare som är ledare. Fantastiskt att piskas fram av en vältränad Jocke. Det är nästan den enda skillnaden mot den Jocke som finns i Malmö...;)

Termin två går in i sin sista vecka och barnen förbereder sig på lite ledighet. Inte för att de tycker att de behöver den men ändå.

Inga kommentarer: