torsdag 6 mars 2008

Queens Park Rangers

Äntligen kanske det ljusnar för mitt gamla favoritlag QPR. Sedan andra platsen i ligan 1974 så kan man säga att det gått nedför sakta mot den nuvarande positionen sladdande i andra divisionen.

Bara timmar från konkurs i januari har nu 3 nya ägare stigit in. Först de två gubbarna som äger och kör Formel 1 cirkusen, Ecclestone och Briatore och till dessa ganska rika pojkar världens 5:e rikaste man Lakshmi Mittal. Han är ensam god för 331 miljarder. När Abramovitj köpte Schvetjenko till Chelsea för 450 miljoner så är det kaffepengar för Mittal. Han spenderade samma summa på sina döttrars bröllop förra sommaren. Bara blomsterdekorationerna kostade 50 miljoner. Abramovitj släng dig i väggen. Hela storyn finns på denna länk; http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/england/article1963261.ab
Hemma i Wanganui snurrar det på. Äntligen börjardet någon form av fotboll för Moa. I slutet på mars kör de igång Varför man inte spelar fotboll på sommaren går inte att förstå. Moa har också vunnit skolmästerskapen i bröstsim. På frisim gick det inte lika bra. Hon skall vara med i stadsmästerskapen. Det är ju ganska häftigt att alla skolor ha en egen simassäng så att alla kan lära sig simma (och bada på rasterna)
Maja njuter av att vara i skolan och tycker det är roligt nu när hon har koll på allt och alla. Theo har plötsligt börjat prata mer engelska och är jätterolig att lyssna på.

På sjukhuset hopar sig problemen. Anestesiläkarna slutar av olika anledningar och några underläkare finns inte längre att tillgå i hela landet trots att man nu till slut erbjuder väldigt höga löner. Därför har vi tvingats att sluta med elektiv (benign) kirurgi tills vidare.

Så uppropet kvarstår. Vill man jobba på NZ så finns det bra villkor med svenska mått mätt. Hör av er.

Inga kommentarer: