söndag 24 februari 2008

Slappa hela helgen..

Efter alla resor och inför Bobbys förestående Indienresa så har vi bara tagit det lugnt i helgen. Lekt och badat. Temperaturen är just nu perfekt, både i vattnet och luften. Idag har vi både kajaksurfat och bodysurfat.
Dagens händelse var annars fyndet av en skadad pingvin. En "blue pingvin". Den var troligen blind på ena ögat. Någon ringde Bird Rescue" och mycket riktigt kom de och hämtade pippin. Den kördes sedan till Palmerston North (72 km bort) för veterinär koll. Om de inte kunde fixa till den så skulle den få åka till "Marineland" i Napier och bo där.
Ibland smyger det in sig en känsla av att det faktiskt finns mer resurser för djuren här än för människor...

1 kommentar:

Markus sa...

Tjohej vad ni upplevt mycket. Vi får väl ta hand om vraken (Bitta & Thomas) när de kommer hem till Sverige igen. Inte snällt att utsätta Bitta för en bilfärd utan räcken när hon har svindel från mattkanten... (lätt överdrivet)

Vi skall hälsa så mycket från Österrrike och familjen Schneider till er.

Solen var med oss i 4 dagar och sedan var det lätt mulet. Johanna gick i skidskola (på tyska) och blev mycket duktig. Hon skulle hoppa över alla pucklarna i puckelpisten sista dagen. (Undrar var hon fått sådan ideér ifrån) Markus höll sig lugn och hel.

Ha det skönt och krama alla från oss.


Bis bald!

/fam Stenman