lördag 12 januari 2008

Ett oväntat besök

Mitt i värsta jourruschen fredag eftermiddag så ringde mobiltelefonen och någon pratade svenska. Det var fd medicinstudenten och nyblivna ST läkaren Tina som hade luskat upp sin gamle amanuens via nätet och undrade om det kunde bli någon visning av Wanganui Hospital. Tina och Fredrik var här för lite semester och klättring (oklart vilken ordning). Jättekul med besök så de stannade både på grillning och övernattning innan de fortsatte till sydön och lite bouldring.

1 kommentar:

Anonym sa...

Halla familjen Tingstedt!

Tusen tack for gastvanligheten, middagen, rundvandringen, huset och allt annat! Det var verkligen kul att fa traffa er alla och lika ovantat for oss :) Vi hade en fantastisk tid pa NZ. Ake runt sydon och hann se manga vackra platser och spannande djur. Hade lite ont om tid sa vi tog ett litet plan fran Wanaka till Milford sound och akte en battur ut i fjorden. Vilken otrolig vy! Klattrade darefter en vecka i Castle hill utanfor Christchurch och akte sedan upp mot nordon igen och klattrade upp for Mt Taranaki. Tyvarr var det ett tjockt molntacke over hela toppen sa utsikten var sadar... sa vi drog over till Tongariro NP igen och gick Tongariro crossing dagen efter (eller samma som ni, vi vande vid sjoarna). Behover ju inte beskriva... vi var mycket nojda! Tack for tipsen!
Nu ar vi i Australien utanfor Melbourne och klattrar i Arapiles. Saknar NZ, hoppas allt ar bra med er och att ni hade en skon semester! Tack igen for allt.

Halsningar Tina o Fredrik