tisdag 30 oktober 2007

Olycksfågeln

Bara för att man flyttar till andra sidan jordklotet så blir man inte av med vissa laster eller ovanor.
Åsa har sin lilla ovana med oförutsedda händelser kvar. Denna gång skulle hon ut och springa. Hann ca 500 m, sprang och kollade på floden och den vackra solnedgånegn när hon snavade på plan grusgång, misslyckades med att hålla balansen och hacka upp sitt knä.

Barnen tyckte det var jättesynd om henne men tyckte sedan det var jättebra när de fick en show utan like innan sängdags. Istället för saga blev det, hur man tvättar ett sår, hur man bedövar ett sår, hur man syr ett sår med sju stygn och hur man sätter på ett stort plåster.

Nåväl slutet gott, om ca 10 dgar när stygnen tas.

6 kommentarer:

Charlotta Cederberg sa...

Hej familjen Tingstedt,
roligt att se att ni mår bra förutom knäskador förstås.
Kram från oss i Rönninge

Bitta sa...

Hej Tingstedts! Åsa-gåsa-piga: nuigen!!?!. Har inte pappa sagt du ska ta det lungt. Betänk att du är fyrtio fyllda. Hur mår Theo-noshörning och ni andra med magbaciller? Vi mår bra. Johanna har varit hos oss idag för här är höstlov. Solen sken och vi har planterat tulpanlökar. Vi ringer och får höra hur Moa haft det på lägret och hur Majsanlilla har det.Hälsningar Mormor & Morfar

Thea Lauren sa...

Hej,

Aj,aj! Stackars dig, Åsa. Hoppas ditt stora sår läker fortare än din hälsena.

Det är spännande att följa era äventyr. Hemma i Lomma pratar vi ofta om er!

Kranm Thea

Svennis sa...

Hej hej nu é man kanske med i matchen. Moa, Linnéa har haft fullt upp och lovar bättring. Hoppas stygnen är tagna och knäskydden på, ha de gott. Förresten, Sverige-Lettland imorgon missa inte den matchen, har ni comhem??

Anonym sa...

lart mycket

Anonym sa...

Kvar i NZ?