onsdag 11 juni 2008

Theos dagis

Här kommer lite bilder på Theo och hans "skola", Wanganui Montessori Preschool. Theo är där mellan nio och halv ett och numera också en eftermiddag i veckan. På dagis arbetar de mycket med olika tema och mycket kretsar runt "art work". Theo älskar det. På bilden nedan jobbar han med luftfyllda bubblor (sådana som man packar ömtåligt i) med färg och sedan trycktes papper på olika satt över detta... och det ar ju alltid härligt att kladda lite. Theo är dock alltid mycket nogrann, som vanligt, med att tvätta sig, då han inte gillar kladdet för länge.
Här är Theo framför ingången Rejäla grindar och staket eller? Theo "koolar" sig lite med sin "All Black" tröja och "Bilar" ryggsäck.

Barnen är inte ute lika mycket som i Sverige trots fin lekplats med klätterställningar, rutschkanor och sandlådor. Dock som svensk får man tillägga,...- "är det inte för lite grön område på detta dagis?" Theo trivs med sina kompisar; Firooze, Harry, Lexus, tjejerna Iris och Stella samt bästisarna Nathan och Benji. Benji är tyvärr i Ungern nu och hälsar på sin farmor och mormor.

Nu när Theo leker hemma så pratar han engelska med sig själv i sina fantasi lekar med bilar och "spaceships" etc. Mysigt att höra på för då vet man hur han leker på dagis och att han fattar mycket.

Inga kommentarer: