söndag 15 juni 2008

14 Juni; Svensk förlust - Nya Zeeländsk seger

Sverige förlorar rättvist mot Spanien även om det var riktigt surt att få målet så sent.
Grabbarna gjorde en kanonmatch i en halvlek men avsaknaden av Zlatan efter paus fick till följd att vi satte oss i knät på Isak och då var det bara en tidsfråga. Dessutom kom Fabregas in och gjorde det spanska spelet snabbare och rakare. Varför spelar inte HAN från start? Premier Leagues bästa playmaker.
Nu spelar det ingen roll om vi fick en eller noll poäng. Oavgjort lär räcka mot Ryssland, men, som sagt, jag har haft mina onda aningar ända sedan UEFA cup finalen med Zenit St Petersburg. Det kan bli åka av mot Ryssland, nu med sin playmaker tillbaka.

Den 14 juni spelade också All Blacks hemma mot England i en fyrnationers turnering som pågår här. NZ, Australien, Irland och England. Det blev en enkel seger för de svarta, 37-20, men det brukar vara så när det inte gäller VM.
Moa och Maja njöt av nationalsången som de kan utantill. Kolla videon nedan.
Sedan var det dags för Haka. Kolla in den på länken här; All Blacks haka mot England 14/6.


Theo blev klippt samtidigt. Slutresultatet ser ni längst ned. Han blev mycket stolt och glad över sin nya frisyr och har använder nu omåttliga mängder gelé, alldeles själv, för att behålla sin look och stuket på luggen och tuppkammen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sötaste ungar!Vilken tjusig frisyr Theo! Vilken vacker song mina flickor! Morfar ser just nu på Sverige-ryssland, jag vågar inte se.Vi har haft sommarväder igen,Johanna var här igår och vi badade. Kan se att ni nu har -1gr!vi längtar efter er alla. Här är så torrt så vi har sluppit snigeleländet men i gengäld är gräsmattan gul. Glad midsommar/vinter! Mormor

Familjen Tingstedt sa...

Hej Mormor
Táck för hälsningen.
Vi gillat Nya zeelands nationalsång nästan lika mýcket som vår egen.
Synd att sverige förlorade. moa grät en tår och pappa ´gick till jobbet istället för att se eländet.

moa och maja