fredag 23 maj 2008

Fortfarande sjuka

Ja, Maja och Bobby är fortfarande sjuka och hemmavarande. Moa har gått i skolan snörvlandes tors-fred. Theo likaså. Åsa fortfarande frisk !!
Det måste vara ett särskilt elakt virus de har här nere på södra halvklotet eftersom vi alla blivir så däckade.
Klart att man funderar på om det var så smart att bara gå förbi rummet där de delade ut gratis influensa sprutor förra månaden. Bobby har aldrig varit så här virussjuk förut. Det känns som om en barriär brutis och det bådar inte gott.
Vi satsar helgen på att bli verkligen friska. Moa skall spela sin första match (utan att ta ut sig) imorgon lördag, så vi hoppas på fortsatt fint höstväder.

EM-förberedelserna rullar vidare. Kanaler beställda, schema på väg att ärndras. Matchstart klockan 4 och halv sju på morrnarna. Blir några tuffa veckor.
Sverige bör ha chans att gå vidare men jag är inte nöjd med att alla hemma snackar om Spanien och Grekland. Ryssland får inte glömmas bort, jag nämner bara Zenit St Petersburg i Uefacup finalen igen samt att de har Hiddink som tränare.
Champions League finalen var som vanligt inte en av de bättre matcher på säsongen. Ställningskrig och mycket energi på at påverka domaren. Framför allt gnäll Chelsea som om de koncentrerat sig lite bättre på att spela borde vunnit.

Inga kommentarer: