torsdag 15 november 2007

Hälsningar till familjen Stenman och alla andra

Hej familjen Stenman

Tack för alla mysiga kommentarer. Barnen (och Bobby och Åsa) tycker det är mycket trevligt. Kan vi träffas på MSN messenger. Försöker få detta att fungera med videosamtal.
Hör av er på mailen.

Idag har vi ätit majs. Fantastiskt intressant att när vi pratade om majskolvar så kom Kalles Julafton upp med scenen när de äter majskolvar i husvagnen. Mina barn förstod inte att det var en skrivmaskin som härmades för de vet inte vad en skrivmaskin är.
Det är vid dessa tillfällen man förstår att det finns en generationsklyfta och det är inte till min fördel.

Åsa jobbar vidare med skolfunderingar och efterforskningar och har nu kommit en intressant hemsida på spåren. Denna skall tydligen innehålla en skatt med övningar i Matte enligt en modell som heter Strategilösningar. Hemsidan är kodad så vi får se vad som kan hittas.

1 kommentar:

Bitta sa...

Lördagkväll 17 /11-07 Hej allihop! Ikväll har Johanna och Anna-Karin ätit middag hos oss och vi har talat om er. Vi åt LAMMSTEK. Johanna har hållit skola och räknelektioner med oss och även läst en saga ur svampboken (egen påhittad). Mormor var bäst i räkning och fick Bra. Morfar fick låna miniräknaren och Anna-Karin hade 1 fel! Markus är ute på bus med sina arbetskamrater. Morfar har vunnit en tavla på konstlotteri som vi spikat upp idag. Den blev jättefin. _ Vad är det som Åsa kommit på spåren? En skatt? Finns det skattkarta? Kramar Mormor Bitta coh Morfar Thomas